Neem contact met ons op

  1. Home
  2. Draag zorg voor het welzijn van uw medewerkers
  3. Eap wereldwijd

EAP WERELDWIJD

Een internationale EAP via Pulso? Ja, dat kan!

Pulso biedt een internationale oplossing voor alle organisaties met meertalige en wereldwijde vertegenwoordiging. 
Met zowel digitale oplossingen als lokale, klassieke EAP pakketten, heeft Pulso de vereiste ervaring en know-how beschikbaar om uw internationale behoeften te ondersteunen.
 

 

 

Pulso heeft een professioneel EAP-platform uitgebouwd dat beantwoordt aan de hedendaagse eisen en behoeften op het vlak van EAP-dienstverlening.  Via het APPA platform krijgen werknemers (en indien gewenst hun inwonende gezinsleden), snel en discreet advies en begeleiding van onze gespecialiseerde counselors. Het proces is laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Met deze tool kunnen werknemers direct een counselor of expert kiezen, een sessie boeken in de interactieve agenda, en een beveiligde video-sessie volgen, allemaal binnen het platform. 
APPA is een internationaal instrument dat bij uitstek geschikt is voor Europese klanten waarvan de medewerkers in verschillende landen gevestigd zijn.
 

Door onze joint ventures en sterke partnerships, is Pulso in staat om wereldwijd Employee Assistance Programmes aan te bieden via lokaal case management en toegewijd account management. Pulso streeft naar een geïntegreerde aanpak voor uw internationaal bedrijf, met globale en lokale focus. Het programma wordt ingebed in het lokale welzijnsbeleid en aangepast aan de lokale wetgeving.

Interesse in samenwerking op internationale basis? Neem vrijblijvend contact op 
 

VRAAG HET GEWOON!

Een vraag, een specifiek verzoek of een demonstratie

+