Neem contact met ons op

 1. Home
 2. Digitale tools
 3. HAPPY CARE

HAPPY CARE

Vergroot de mentale weerbaarheid van uw medewerkers. Via deze e-learning tool leren gebruikers welke levensdomeinen het belangrijkst zijn en hoe deze domeinen aan te pakken.

Deze e-learning tool helpt uw medewerkers om hun mentale weerbaarheid te behouden en te vergroten.
Happy Care bevat zeven thematische paden, elk met oefeningen, getuigenissen, video's, advies en informatie. Na het invullen van een vragenlijst worden gebruikers georiënteerd naar de paden die het beste aansluiten bij hun individuele behoeften.
Happy Care is gebaseerd op principes uit de positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie, mindfulness en gezondheidspsychologie.

Met Happy Care kunnen wij u ook blended training en coaching voor uw medewerkers aanbieden. Wilt u meer weten? Kijk ook eens naar onze veerkracht programma’s.

Wilt u uw medewerkers helpen hun mentale weerbaarheid te vergroten? Wilt u meer weten over hoe u Happy Care kunt integreren in uw blended training en coaching programma? Neem vrijblijvend contact op.

VRAAG HET GEWOON!

Wilt u meer weten?

+

Ontdek onze andere Digitale tools

 • WOD®
  WOD®

  Meet het welzijn van uw organisatie met een gebruiksvriendelijke en betrouwbare enquêtetool. De inzichtelijke resultaten zijn een perfect startpunt voor verdere optimalisatie.

  +
 • RE-BOOST® App
  RE-BOOST® App

  Stel uw werknemers in staat om hun eigen psychosociaal welzijn te managen en installeer dankzij Re-Boost® een systeem van continu luisteren!

  +
 • HAPPY CARE
  HAPPY CARE

  Verhoog de mentale weerbaarheid van uw medewerkers. Gebruikers leren dankzij deze e-learning tool om te beoordelen welke levensdomeinen het belangrijkst zijn voor hen en om hoe deze domeinen aan te pakken.

  +
 • APPA
  APPA

  Installeer een gebruiksvriendelijke en betrouwbare toegang tot het EAP van uw bedrijf dankzij APPA. Via deze tool kunnen werknemers hun hulpvraag zelf omschrijven en vervolgens hun eigen hulpverlener kiezen.

  +
 • BURN-OUT ASSESSMENT-TOOL
  BURN-OUT ASSESSMENT-TOOL

  Deze tool maakt een schatting van het risico op burn-out binnen uw organisatie en voor elke individuele werknemer. Bovendien levert de BAT onmiddellijk feedback en advies.

  +
 • SAFETY ATTITUDE SCREENING
  SAFETY ATTITUDE SCREENING

  Opsporen van potentiële risico's in de houding van werknemers en sollicitanten ten aanzien van veiligheid op het werk met behulp van onlinetests die sociaal wenselijke antwoorden omzeilen.

  +
 • START TO CAN
  START TO CAN

  Help de jongere generatie met het stellen van doelen en het nemen van de nodige stappen om ze te bereiken. Met behulp van dit instrument kunt u hun autonomie en zelfmanagement vergroten.

  +
 • STUDEREN ZONDER BLOKKEREN
  STUDEREN ZONDER BLOKKEREN

  Help studenten om te gaan met specifieke leerproblemen, via deze zelftest en online trainingstool.

  +