Neem contact met ons op

 1. Home
 2. Digitale tools
 3. RE-BOOST® App

RE-BOOST® App

Stel uw werknemers in staat om hun eigen psychosociale welzijn te beheren en installeer een systeem van continunluisteren met Re-Boost®!

Onze Re-Boost® app ondersteunt werknemers bij het versterken van hun psychosociaal welzijn op het werk. Via verschillende zelftests kunnen ze een objectieve kijk krijgen op hun eigen welzijn en werkbeleving. Daarnaast krijgen ze gepersonaliseerde adviezen en tips om hun eigen individuele welzijnsbalans te verbeteren.
U als werkgever kunt de vinger aan de pols houden dankzij het overzichtelijke online dashboard waarin de resultaten van de Re-Boost worden gepresenteerd. Omdat de gegevens van Re-Boost® op een continue manier worden verzameld, kunt u het welzijn en de werkbeleving van uw werknemers op elk moment opvolgen.
Re-Boost® is gebaseerd op de WOD® en bestaat uit 13 modules. Elke module bestaat uit een korte vragenlijst, feedback op de resultaten en advies aangepast aan deze resultaten.
Uw bedrijf kan Re-Boost® in zijn geheel inzetten of in de loop van de tijd verschillende modules aanbieden aan medewerkers. Individuele gebruikers kunnen kiezen welke module ze op welk moment willen invullen.
Re-Boost® kan ook blended worden ingezet, in combinatie met persoonlijke coaching of counselling (EAP).
Wilt u weten hoe de Re-Boost® app uw medewerkers energie kan geven en uw organisatie voordeel kan opleveren? Neem vrijblijvend contact op

VRAAG HET GEWOON!

Wilt u meer weten?

+

Ontdek onze andere Digitale tools

 • WOD®
  WOD®

  Meet het welzijn van uw organisatie met een gebruiksvriendelijke en betrouwbare enquêtetool. De inzichtelijke resultaten zijn een perfect startpunt voor verdere optimalisatie.

  +
 • RE-BOOST® App
  RE-BOOST® App

  Stel uw werknemers in staat om hun eigen psychosociaal welzijn te managen en installeer dankzij Re-Boost® een systeem van continu luisteren!

  +
 • HAPPY CARE
  HAPPY CARE

  Verhoog de mentale weerbaarheid van uw medewerkers. Gebruikers leren dankzij deze e-learning tool om te beoordelen welke levensdomeinen het belangrijkst zijn voor hen en om hoe deze domeinen aan te pakken.

  +
 • APPA
  APPA

  Installeer een gebruiksvriendelijke en betrouwbare toegang tot het EAP van uw bedrijf dankzij APPA. Via deze tool kunnen werknemers hun hulpvraag zelf omschrijven en vervolgens hun eigen hulpverlener kiezen.

  +
 • BURN-OUT ASSESSMENT-TOOL
  BURN-OUT ASSESSMENT-TOOL

  Deze tool maakt een schatting van het risico op burn-out binnen uw organisatie en voor elke individuele werknemer. Bovendien levert de BAT onmiddellijk feedback en advies.

  +
 • SAFETY ATTITUDE SCREENING
  SAFETY ATTITUDE SCREENING

  Opsporen van potentiële risico's in de houding van werknemers en sollicitanten ten aanzien van veiligheid op het werk met behulp van onlinetests die sociaal wenselijke antwoorden omzeilen.

  +
 • START TO CAN
  START TO CAN

  Help de jongere generatie met het stellen van doelen en het nemen van de nodige stappen om ze te bereiken. Met behulp van dit instrument kunt u hun autonomie en zelfmanagement vergroten.

  +
 • STUDEREN ZONDER BLOKKEREN
  STUDEREN ZONDER BLOKKEREN

  Help studenten om te gaan met specifieke leerproblemen, via deze zelftest en online trainingstool.

  +