Neem contact met ons op

 1. Home
 2. Digitale tools
 3. START TO CAN

START TO CAN

Help de jongere generatie met het stellen van doelen en het nemen van stappen om deze te bereiken. Met behulp van dit instrument kunt u hun autonomie en zelfmanagement vergroten.

Start to Can ondersteunt jongeren bij het stellen van doelen in het leven en bij het nemen van stappen om deze doelen te bereiken. Het richt zich vooral op jongeren die de overgang maken van school naar werk, maar het is ook nuttig gebleken voor jongeren in het algemeen en in verschillende contexten zoals onderwijs, sociale context, vrije tijd, jeugdwerk,... Het instrument wil jongvolwassenen autonomie en zelfmanagement aanleren door hen te motiveren en inzicht te geven in verschillende relevante domeinen: wonen, relaties, gezondheid, financiën, onderwijs, vrije tijd, werk, en zichzelf.
Start To Can is gebaseerd op de principes van motiverende en oplossingsgerichte coaching, waarbij sociale steun centraal staat.
De tool is ontwikkeld in het kader van een transnationaal ESF-project, in samenwerking met GTB, UCLL en University of Lapland, en in co-creatie, voor en door jongeren.
Wilt u de jongere generatie helpen enkele levensdoelen te bepalen en te bereiken met behulp van de Start to Can tool? Neem contact met ons op.

VRAAG HET GEWOON!

Wilt u meer weten?

+

Ontdek onze andere Digitale tools

 • WOD®
  WOD®

  Meet het welzijn van uw organisatie met een gebruiksvriendelijke en betrouwbare enquêtetool. De inzichtelijke resultaten zijn een perfect startpunt voor verdere optimalisatie.

  +
 • RE-BOOST® App
  RE-BOOST® App

  Stel uw werknemers in staat om hun eigen psychosociaal welzijn te managen en installeer dankzij Re-Boost® een systeem van continu luisteren!

  +
 • HAPPY CARE
  HAPPY CARE

  Verhoog de mentale weerbaarheid van uw medewerkers. Gebruikers leren dankzij deze e-learning tool om te beoordelen welke levensdomeinen het belangrijkst zijn voor hen en om hoe deze domeinen aan te pakken.

  +
 • APPA
  APPA

  Installeer een gebruiksvriendelijke en betrouwbare toegang tot het EAP van uw bedrijf dankzij APPA. Via deze tool kunnen werknemers hun hulpvraag zelf omschrijven en vervolgens hun eigen hulpverlener kiezen.

  +
 • BURN-OUT ASSESSMENT-TOOL
  BURN-OUT ASSESSMENT-TOOL

  Deze tool maakt een schatting van het risico op burn-out binnen uw organisatie en voor elke individuele werknemer. Bovendien levert de BAT onmiddellijk feedback en advies.

  +
 • SAFETY ATTITUDE SCREENING
  SAFETY ATTITUDE SCREENING

  Opsporen van potentiële risico's in de houding van werknemers en sollicitanten ten aanzien van veiligheid op het werk met behulp van onlinetests die sociaal wenselijke antwoorden omzeilen.

  +
 • START TO CAN
  START TO CAN

  Help de jongere generatie met het stellen van doelen en het nemen van de nodige stappen om ze te bereiken. Met behulp van dit instrument kunt u hun autonomie en zelfmanagement vergroten.

  +
 • STUDEREN ZONDER BLOKKEREN
  STUDEREN ZONDER BLOKKEREN

  Help studenten om te gaan met specifieke leerproblemen, via deze zelftest en online trainingstool.

  +