Neem contact met ons op

  1. Home
  2. Digitale Tools

Digitale Tools

WOD®
WOD®

Meet het welzijn van uw organisatie met een gebruiksvriendelijke en betrouwbare enquêtetool. De inzichtelijke resultaten zijn een perfect startpunt voor verdere optimalisatie.

+
RE-BOOST® App
RE-BOOST® App

Stel uw werknemers in staat om hun eigen psychosociaal welzijn te managen en installeer dankzij Re-Boost® een systeem van continu luisteren!

+
HAPPY CARE
HAPPY CARE

Verhoog de mentale weerbaarheid van uw medewerkers. Gebruikers leren dankzij deze e-learning tool om te beoordelen welke levensdomeinen het belangrijkst zijn voor hen en om hoe deze domeinen aan te pakken.

+
APPA
APPA

Installeer een gebruiksvriendelijke en betrouwbare toegang tot het EAP van uw bedrijf dankzij APPA. Via deze tool kunnen werknemers hun hulpvraag zelf omschrijven en vervolgens hun eigen hulpverlener kiezen.

+
BURN-OUT ASSESSMENT-TOOL
BURN-OUT ASSESSMENT-TOOL

Deze tool maakt een schatting van het risico op burn-out binnen uw organisatie en voor elke individuele werknemer. Bovendien levert de BAT onmiddellijk feedback en advies.

+
SAFETY ATTITUDE SCREENING
SAFETY ATTITUDE SCREENING

Opsporen van potentiële risico's in de houding van werknemers en sollicitanten ten aanzien van veiligheid op het werk met behulp van onlinetests die sociaal wenselijke antwoorden omzeilen.

+
START TO CAN
START TO CAN

Help de jongere generatie met het stellen van doelen en het nemen van de nodige stappen om ze te bereiken. Met behulp van dit instrument kunt u hun autonomie en zelfmanagement vergroten.

+
STUDEREN ZONDER BLOKKEREN
STUDEREN ZONDER BLOKKEREN

Help studenten om te gaan met specifieke leerproblemen, via deze zelftest en online trainingstool.

+