Neem contact met ons op

 1. Home
 2. Digitale tools
 3. SAFETY ATTITUDE SCREENING

SAFETY ATTITUDE SCREENING

Identificeer potentiële risico's in de attitudes van werknemers en sollicitanten ten opzichte van veiligheid op het werk door gebruik te maken van onlinetests die sociaal wenselijke antwoorden omzeilen.

De grootste veiligheidsrisico's in uw organisatie worden vaak veroorzaakt door uw eigen werknemers. Hulpmiddelen die u kunnen helpen deze risico's te identificeren en te voorkomen, zijn van onschatbare waarde.

Pulso's Safety Attitude Screening (SAS) brengt zowel de expliciete als de impliciete onbewuste werkattitudes van werknemers en sollicitanten in kaart, meer bepaald hun attitudes ten opzichte van veiligheid op het werk, door middel van online tests die de sociale wenselijkheid omzeilen.

Met behulp van de SAS kunt u het risicoprofiel van uw huidige en toekomstige werknemers in kaart brengen. Dit instrument kan worden gebruikt als middel om arbeidsongevallen te voorkomen en om veilig gedrag en een veiligheidscultuur te bevorderen. Dit door middel van acties zoals personeelsselectie, bewustmaking, opleiding, coaching ...

Benieuwd hoe de Safety Attitude Screening tool u kan helpen huidige en toekomstige veiligheidsrisico's te identificeren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

VRAAG HET GEWOON!

Wilt u meer weten?

+

Ontdek onze andere Digitale tools

 • WOD®
  WOD®

  Meet het welzijn van uw organisatie met een gebruiksvriendelijke en betrouwbare enquêtetool. De inzichtelijke resultaten zijn een perfect startpunt voor verdere optimalisatie.

  +
 • RE-BOOST® App
  RE-BOOST® App

  Stel uw werknemers in staat om hun eigen psychosociaal welzijn te managen en installeer dankzij Re-Boost® een systeem van continu luisteren!

  +
 • HAPPY CARE
  HAPPY CARE

  Verhoog de mentale weerbaarheid van uw medewerkers. Gebruikers leren dankzij deze e-learning tool om te beoordelen welke levensdomeinen het belangrijkst zijn voor hen en om hoe deze domeinen aan te pakken.

  +
 • APPA
  APPA

  Installeer een gebruiksvriendelijke en betrouwbare toegang tot het EAP van uw bedrijf dankzij APPA. Via deze tool kunnen werknemers hun hulpvraag zelf omschrijven en vervolgens hun eigen hulpverlener kiezen.

  +
 • BURN-OUT ASSESSMENT-TOOL
  BURN-OUT ASSESSMENT-TOOL

  Deze tool maakt een schatting van het risico op burn-out binnen uw organisatie en voor elke individuele werknemer. Bovendien levert de BAT onmiddellijk feedback en advies.

  +
 • SAFETY ATTITUDE SCREENING
  SAFETY ATTITUDE SCREENING

  Opsporen van potentiële risico's in de houding van werknemers en sollicitanten ten aanzien van veiligheid op het werk met behulp van onlinetests die sociaal wenselijke antwoorden omzeilen.

  +
 • START TO CAN
  START TO CAN

  Help de jongere generatie met het stellen van doelen en het nemen van de nodige stappen om ze te bereiken. Met behulp van dit instrument kunt u hun autonomie en zelfmanagement vergroten.

  +
 • STUDEREN ZONDER BLOKKEREN
  STUDEREN ZONDER BLOKKEREN

  Help studenten om te gaan met specifieke leerproblemen, via deze zelftest en online trainingstool.

  +