Neem contact met ons op

  1. Home
  2. Organisatiedynamiek bevorderen
  3. De organisatiedynamiek meten

DE ORGANISATIEDYNAMIEK METEN

Het team van Pulso heeft de kennis, de expertise en de wetenschappelijke achtergrond om u te helpen met de meest geschikte tools en statistische methodes om het welzijn van uw werknemers (inclusief engagement, stress, en de vele impactfactoren) te meten en te analyseren. Met een enquêteproject van Pulso kan u bovendien rekenen op professionele begeleiding doorheen het ganse traject: van de voorbereiding en organisatie van de enquête tot het opstellen en implementeren van actieplannen.

De Well-being and Organisational Dynamics tool (WOD®) is het perfecte instrument voor uw personeelsenquêtes: een erkende, wetenschappelijk bewezen vragenlijst gecombineerd met een performant en visueel aantrekkelijk digitaal rapporteringsdashboard. De WOD® brengt psychosociale sleutelindicatoren (engagement, organisatorische betrokkenheid, stress, burn-out...) in kaart, evenals de werkkenmerken en de persoonlijke hulpbronnen die ermee samenhangen.
Het rapport, met de volledige resultaten van de enquête en de referentiepunten voor acties, is onmiddellijk na de afsluiting van de enquête beschikbaar. Bovendien kan voor elke deelnemer een individueel feedbackrapport met tips en adviezen worden voorzien.
Na een enquête weet u aan welke onderwerpen u prioriteit moet geven bij het doorvoeren van verbeteringen en bent u zich volledig bewust van de sterke punten van uw bedrijf in de ogen van uw medewerkers.
U kunt kiezen tussen verschillende versies van de WOD®, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf: Premium, PSRA, Positive, Quick Scan of Barometer.

Bent u op zoek naar meer informatie over onze WOD®? Neem dan contact met ons op.

VRAAG HET GEWOON!

Een vraag, een specifiek verzoek of een demonstratie

+