Neem contact met ons op

  1. Home
  2. Analyseer en neem actie
  3. Pulsonderzoek

PULSONDERZOEK

Pulso's WOD® Barometer, kan dienen als tool bij een bedrijfscultuur die stoelt op het continu luisteren. Het laat u toe de vinger aan de pols te houden wat het welzijn van uw werknemers betreft en zorgt voor een continue opvolging van uw actieplan.


 De WOD® Barometer is een pulsenquête, die het hele jaar door herhaaldelijk wordt afgenomen - bv. elk kwartaal. De regelmatige metingen laten u toe uw actieplan doorlopend te evalueren op regelmatige tijdstippen.
 De WOD® Barometer wordt vaak gecombineerd met een jaarlijkse diepte-enquête, zoals een jaarlijkse engagementenquête (WOD® Positief), een jaarlijkse psychosociale risicoanalyse (WOD® PSRA), of een jaarlijkse all-in enquête (WOD® Premium). Het laat u toe uw actieplan te evalueren en uw acties snel bij te sturen indien nodig.

De vragen van de WOD® Quickscan kunnen als basis dienen voor uw pulsenquête. Indien gewenst is het ook mogelijk om zelf een volledig op maat gemaakte pulsenquête te ontwikkelen. Pulso begeleidt u bij het definiëren van het model en de vragen. Bekijk ook onze volledig op maat gemaakte metingen.

De resultaten van de WOD® Quick scan worden gepresenteerd in een interactief en visueel aantrekkelijk rapportage dashboard.
 De ervaren Pulso consultants begeleiden en ondersteunen u doorheen het ganse traject van uw project, van A tot Z.

Lees meer over de WOD®.
Lees meer over onze methode en aanpak.

VRAAG HET GEWOON!

Een vraag, een specifiek verzoek of een demonstratie

+