Neem contact met ons op

  1. Home
  2. Analyseer en neem actie
  3. Psychosociale risicoanalyse

PSYCHOSOCIALE RISICOANALYSE

Pulso stelt u in staat uw wettelijke verplichtingen als werkgever na te komen, én stress en andere psychosociale problemen op de werkplek aan te pakken.

Onze WOD®PSRA ('Psychosociale Risico Analyse') tool is speciaal ontworpen voor een psychosociale risicoanalyse, waarbij die welzijnsindicatoren worden gemeten die in de Europese wetgeving met betrekking tot het welzijn van werknemers worden benadrukt: stress, burn-out, ongewenst gedrag op de werkplek (pesten, intimidatie), en absenteïsme. Bovendien omvat het alle mogelijke psychosociale risicofactoren die het welzijn van werknemers kunnen beïnvloeden, en dit op de verschillende niveaus van de werksituatie: factoren op taak-, team-, management- en organisatieniveau. Met het online dashboard van de WOD®PSRA krijgt u een volledig beeld van het welzijn van uw werknemers: hun stressniveau, hun risico op burn-out, ongewenst gedrag op de werkplek en absenteïsme - en van de risicofactoren op de werkplek die hierop van invloed kunnen zijn. Wij bieden u een unieke tool aan die een duidelijk inzicht geeft in de sterke punten en prioriteiten, en die u en uw managers toelaat om gepaste acties te ondernemen.
 De ervaren Pulso consultants begeleiden en ondersteunen u doorheen het ganse traject, van A tot Z, en definiëren - samen met u - de meest geschikte acties om het welzijn van uw werknemers te verbeteren. Pulso kan u ook ondersteunen bij het implementeren en evalueren van deze acties.

Lees meer over de WOD®.
Lees meer over onze methode en aanpak.

VRAAG HET GEWOON!

Een vraag, een specifiek verzoek of een demonstratie

+