Neem contact met ons op

  1. Home
  2. Analyseer en neem actie
  3. Betrokkenheidsenquête

BETROKKENHEIDSENQUÊTE

Pulso ondersteunt uw onderzoek naar engagement, arbeidstevredenheid en employer branding met de WOD®Positive, een tool die bijzonder geschikt is voor een waarderende en empowerende aanpak

Onze WOD® Positive tool is speciaal ontworpen voor bevlogenheids- en arbeidstevredenheidsonderzoeken en voor employer branding onderzoeken. Het richt zich op de 'positieve' welzijnsindicatoren: werkbetrokkenheid, organisatiebetrokkenheid, werktevredenheid, loyaliteit, en net promotor score. Daarnaast meet het belangrijke factoren in de werksituatie - op taak-, team-, management- en organisatieniveau - die deze positieve welzijnsindicatoren kunnen beïnvloeden.
 Met het online dashboard van de WOD® Positive krijgt u een volledig beeld van het engagement, de loyaliteit en het ambassadeurschap van uw werknemers, en krijgt u inzicht in de werkaspecten die uw werknemers het meest waarderen, en welke daarvan het belangrijkst zijn voor hun engagement, hun loyaliteit en hun ambassadeurschap. Dit is zeer nuttige informatie die u kan helpen bij uw retentiebeleid. Bovendien kunt u deze informatie gebruiken om getalenteerde mensen aan te trekken voor openstaande functies.
 De ervaren Pulso consultants begeleiden en ondersteunen u doorheen het ganse traject, van A tot Z, en definiëren - samen met u - de meest geschikte acties om het engagement, de loyaliteit en het ambassadeurschap van uw medewerkers te verhogen of om nieuw talent aan te trekken voor uw organisatie. Pulso kan u ook ondersteunen bij de implementatie van deze acties en de evaluatie ervan.

Lees meer over de WOD®.
Lees meer over onze methode en aanpak.

VRAAG HET GEWOON!

Een vraag, een specifiek verzoek of een demonstratie

+