Neem contact met ons op

  1. Home
  2. Omgaan met gevoelige situaties
  3. Bemiddeling

Bemiddeling

Al meer dan 20 jaar heeft Pulso ervaring met het bemiddelen van arbeidsconflicten, zowel op individueel als op teamniveau.

Conflicten zetten het welzijn en de productiviteit van werknemers en teams onder zware druk. Conflicten veroorzaken zowel directe (absenteïsme, exit ...) als indirecte (demotivatie, dalende prestaties, negativisme ...) kosten. Daarom is het belangrijk ze tijdig op te sporen en aan te pakken. Vooral wanneer de vaardigheden van interne actoren zoals de manager, de vertrouwenspersoon of anderen onvoldoende zijn om het conflict tegen te gaan, is het belangrijk om tijdig externe hulp in te roepen.
 Onze aanpak bij bemiddeling is gebaseerd op een systemische visie. Dit betekent dat niet alleen gekeken wordt naar de mensen die betrokken zijn bij het conflict, maar ook naar het bredere plaatje, zoals functie-inhoud, organisatiecultuur, onduidelijk beleid, etc., Dit wordt gedaan met het oog op het vinden van een duurzame oplossing.
 Pulso's combinatie van jarenlange ervaring met werkconflicten in een bedrijfscontext, en het werken met bemiddelaars-psychologen met kennis van systemische, gedragstherapeutische en oplossingsgerichte kaders, staat garant voor een gedegen aanpak en resultaat.

Wilt u meer weten over onze bemiddelingsdienst? Neem contact met ons op.

VRAAG HET GEWOON!

Een vraag, een specifiek verzoek of een demonstratie

+

Omgaan met gevoelige situaties