Neem contact met ons op

  1. Home
  2. Individuele en teamgroei stimuleren
  3. Business coaching

Business coaching

Pulso heeft ruime ervaring opgebouwd in het coachen op business vaardigheden. Deze vorm van ondersteuning richt zich op het verbeteren van de ondersteunende, motiverende, communicatieve en oplossingsgerichte vaardigheden van de werknemer of manager ten opzichte van collega's en teamleden.

Deze vorm van coaching wordt vaak ingezet voor managers die extra individuele ondersteuning kunnen gebruiken om hun leiderschapsvaardigheden te versterken. Het aanleren van inspirerende, coachende, ondersteunende, communicatieve en gespreksvaardigheden staat hierbij centraal.
 Leidinggevenden krijgen ook extra ondersteuning bij het leren delegeren, het ontwikkelen van hun medewerkers en het geven van feedback. En er wordt geleerd hoe zich te richten op het bouwen van een basis van vertrouwen en psychologische veiligheid in hun team. Onze coaches hebben, naast hun coaching ervaring, ook ruime ervaring en expertise opgedaan op het gebied van leiderschap.
 Business coaching trajecten kunnen ook zeer nuttig zijn voor high-potential’s of voor medewerkers die doorgroeien naar een nieuwe functie of die geconfronteerd worden met werkgerelateerde uitdagingen.

Geïnteresseerd in meer informatie over onze business coaching aanpak? Neem contact met ons op

VRAAG HET GEWOON!

Een vraag, een specifiek verzoek of een demonstratie

+